Célirányos KJF TÁRSALKODÓ nyelvvizsgára felkészítés

Szükséged van nyelvvizsgára???

A legtöbb fiatal diplomás már a tanulmányai elején tudja, hogy nyelvvizsgát kell tennie, és ezért valamilyen idegennyelv tanulását időben el kell kezdenie.

Az emberek legnagyobb többsége tisztában van azzal, hogy a diplomához nyelvvizsga kell, és nem elég csupán a nyelvizsgát megszerezni, hanem ténylegesen használható nyelvtudásra kell szert tenni.

Neked se megy a felkészülés?

Nyelvtudás kell a nyelvvizsgához?! Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyelvvizsga során a legnagyobb probléma az, hogy a nyelvvizsgázó nem ismeri a nyelvvizsga típusfeladatait, nincs tisztában a vizsga követelményeivel.

Mi lesz, ha nem lesz meg a nyelvvizsga...

Neked is van félnivalód, mert nincs még nyelvvizsgád? Nyelvtanulóink legnagyobb része nehezen ébredt rá, hogy nyelvvizsgát kell tennie. Legtöbb esetben valamilyen külső hatás ébresztette rá tanulóinkat, hogy itt az idő elkezdeni tudatosan készülni a nyelvvizsgára, különben veszteség fogja érni (nem kap diplomát, nem kap állást, vagy elveszíti a munkahelyét).

Hogyan készüljek fel a nyelvvizsgára?

CÉLIRÁNYOSAN (írásbeli típusfeladatokat gyakorolva; szóbeli témaköröket átbeszélve)

Tapasztalt nyelvvizsgáztató tanárok egyetértenek abban, hogy a nyelvvizsga megszerzése nem ördöngösség, ha tényleges idegennyelv-tudás van mögötte, és jártasságot szerez a vizsgázó a várható feladatok tekintetében, szervezett nyelviskolai keretek között.
Azok a vizsgázók, akik a MATRIX CBS Kft. Nyelviskolájában készültek fel a nyelvvizsgára, mára már megtapasztalták a nyelvvizsga meglétének örömét. Nem hinnénk, hogy valaki bármikor is tagadná, hogy a céltudatos, kitartó, szorgalmas készülésnek az eredménye nem lehet más, mint a sikeres nyelvvizsga.Célirányos KJF TÁRSALKODÓ nyelvvizsgára felkészítés

Következő nyelvvizgsa időpontjai: szeptember 15., november 17.

Ha Neked is kell nyelvvizsga, jelentkezz MOST tanfolyamainkra!

  • Tanfolyam óraszáma: 60 óra
  • Heti 2x2 óra vagy 2x3 óra
  • Tervezett napok: hétköznapok
  • Tervezett időpontok: csoportnak megfelelően kialakítva
  • Csoportlétszám: 3-10 fő

 

Nyelvvizsga helye: KJF szegedi akkreditált nyelvvizsgahelye, MATRIX CBS Kft. (6724 Szeged, Pulcz u. 3-2.)

Fontos! A tanfolyam díja kizárólag a nyelvvizsgára felkészítést tartalmazza, a nyelvvizsga díját nem! A csoport igényének függvényében a tanfolyam tervezett napjai és időpontja változhatnak!