2014-es TársaKODÓ és GazdálKODÓ nyelvvizsgával kapcsolatos információk!

 

Kedves vizsgára jelentkezők!

 

A KJF Társalkodó/ Gazdálkodó nyelvvizsgaközpont szegedi akkreditált nyelvvizsgahelye 2014. január 25-től a vizsgára jelentkezést csak abban az esetben tudja Szegeden biztosítani, amennyiben egyszeri 3000.- Ft adminisztrációs díj megfizetésre kerül a vizsgadíjon felül, a nyelvvizsgahely részére.

Az adminisztrációs díj minden típusú nyelvvizsgára és minden jelentkezési módra érvényes, azaz:

-          TársalKODÓ vagy GazdálKODÓ nyelvvizsga,

-          angol és német nyelvvizsga,

-          írásbeli, szóbeli vagy komplex nyelvvizsga,

-          személyesen, postai úton vagy online jelentkezés esetén egyaránt.

Szegedi nyelvvizsgahelyünk 2009 óta biztosít lehetőséget azoknak, aki a Társalkodó/ Gazdálkodó nyelvvizsgát szeretnék letenni. Az elmúlt 5 évben Intézményünk semmilyen díjat nem számított fel a vizsgázóknak Tekintettel a megemelkedett költségekre az idei évtől változásokat kellett bevezetnünk ahhoz, hogy ugyanolyan magas színvonalon meg tudjuk szervezni a vizsgákat, minden hozzánk jelentkező számára.

Az adminisztrációs díj megfizetésének módja:

-          Nyelviskolában személyesen vagy

-          Átutalással a Nyelviskola számlaszámára: 11735005-20551993-00000000, OTP Bank NYRt.

Felhívjuk azok figyelmét, akik postai úton vagy online módon jelentkeznek, ahhoz, hogy Szegeden tudjanak nyelvvizsgázni, ugyanúgy ki kell fizetni az adminisztrációs díjat (átutalással vagy személyesen).

FONTOS: az adminisztrációs díjat nem lehet összevonni a nyelvvizsga díjával! A nyelvvizsgadíjat a Kodolányi János Főiskola részére, míg az adminisztrációs díjat a MATRIX CBS Kft. szegedi vizsgahely felé fizeti a vizsgázó. Kérünk minden jelentkezőt, hogy különösen figyeljen arra, hogy a megfelelő összegek a megfelelő helyre kerüljenek befizetésre!

Abban az esetben, ha a MATRIX Nyelviskolába jelentkező vizsgázó nem fizeti meg az adminisztrációs díjat, úgy részére nem tudjuk biztosítani a szegedi vizsgahelyet. Ez esetben a vizsgázó átadásra kerül másik akkreditált vizsgahelyre, amely azt jelenti, hogy a vizsgát másik városban kell letennie a vizsgázónak (Szegedhez legközelebbi vizsgahelyek: Kecskemét, Szolnok, Orosháza, Gyula).

Ezen új eljárás bevezetése mellett továbbra is várunk minden kedves vizsgára jelentkezőt szegedi vizsgahelyünkön, ahol a már megszokott odafigyeléssel állunk a rendelkezésükre.

 

Angol és német - TársalKODÓ nyelvvizsga időpontok - 2014

Angol és német - GazdálKODÓ nyelvvizsga időpontok - 2014